17 Temmuz 2013 Çarşamba

Büyük Beden Abiye Elbise Seçimi

Kilolu bayanlar özel günlerde elbise bulmakta zorlanır.

Fazla kilolar kıyafet seçiminde önemli bir etken olduğu için, kadınlar her zaman istedikleri  elbiseleri kendilerine yakıştıramazlar. Vücut hatlarına uygun kıyafetler tercih etmek bayanları daha iyi gösterir. Büyük bedenli bayanlara her tip elbise malesef uygun durmaz.

Düğün, nişan, menuziyet gibi organizasyonlara katılan büyük bedenli kadınlar hatlarına uygun kıyafetler seçmelidirler.


Büyük beden abiye elbiseler tasarlanırken, kilo fazlalıklarının nerede toplandığı önemlidir. Büyük beden abiye elbiseler uzun yada kısa olabilir, önemli olan kişinin beden yapısı dikkate alınarak tasarlanıp dikilmesidir.

Peki büyük bedenli bayanlar 2013 abiye elbise modasına uygun giyinebilecekler mi ? Bu yıl çiçek desenli abiye elbiseler moda olduğundan büyük bedenli bayanlar küçük çiçek desenli kumaşlar tercih edebilirler.

Büyük beden abiye elbiselerde kısa etekler tercih edilebilinir mi? Eğer  kilolu bayanın bacak bölgeleri aşırı kilolara sahip değilse, mini abiye elbiseler gayet şık durabilir.

Göbek bölgesinde fazlalıkları bulunan bayanlar abiye elbise seçerken, gögüs hizzasına oturan ve alt kısımlara doğru bollaşarak mide bölgelerini kapatan modeller tercih edebilirler.

Basen bölgeleri fazla olan bayanlar abiye elbise seçerken, balık etek abiye modelleri ve düz inen etekli tasarımları tercih edebilirler.

Kalça bölümü kilolu olan bayanlar için önerimiz ise kalça bölgesine oturmayan alt kısımlara doğru genişleyen modelleri rahatlıkla giyebilirler.

Kilolu bayanların renk seçiminde siyahı tercih etmeleri zayıf görünmelerini sağlayacaktır.

Kumaş ve modadan önce kilolu bayanlar vücüt biçimlerine uygun abiye elbiseler tercih ederlerse her ortamda şık ve zarif olabilirler.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder